BELLYPAINT

 

Bellypaint! Uw zwangere buik als kunstwerk!

Bellypaint kan bij ons in Nieuwegein. Uitjedakfotografie is meer dan trots op de samenwerking met Tera Bakker. Zij is een nationaal en internationaal bekende bellypaint en bodypaintartist. Ze kan echt alles painten. Ze maakt van jouw eigen thema een uniek en persoonlijk ontwerp. Hiervoor is het fijn als je van tevoren al even nadenkt over je wensen en wat inspiratieplaatjes mailt. Tera kan dan al met jullie ontwerp aan de slag en bespreekt het met jullie voordat ze begint met painten.
Tera paint vanuit haar hart en vanuit enthousiasme. Ze is vanuit haar beroep als fysiotherapeut als geen ander in staat om lichaam en paint samen te brengen tot een uniek en bijzonder kunstwerk.

Bellypaint Tera Bakker
Bellypaint cookiemonster

Je zit niet vast aan standaardontwerpen, maar je kunt werkelijk alles om laten toveren tot een mooie bellypaint. Van schattige, knuffelige beertjes tot levensechte gorilla’s…. en alles daar tussen. Tera Bakker is bekend over de hele wereld om haar bellypaints. Ze brak door door haar bellypaint met realistisch gepainte giraffen. Wilde dieren, realistisch en met emoties painten is wat ze ontzettend graag doet. Tera Bakker staat vooral bekend om het realistisch painten.

Door onze samenwerking krijg je zowel een prachtige bellypaint, als mooie foto’s hiervan. Deze zijn uitermate geschikt voor een kunstwerk aan je muur op canvas of aluminium etc. (vraag naar de mogelijkheden in onze studio) Natuurlijk zijn deze foto’s ook te gebruiken op jullie geboortekaartje. Hiervan hebben we vele voorbeelden staan in onze studio ter inspiratie.

Tera wordt gesponsord door Cameleon Professional Bodypaint. En ze werkt dus met professionele bodypaint (schmink). Het is veilig voor zowel je huid als voor je kleintje.

MEER OVER TERA

MAIL ONS