SCHOOLFOTO

Elk kind verdient een mooie schoolfoto! Dat is de missie van Uitjedakfotografie. En het is mogelijk!
Dankzij jarenlange ervaring met fulltime schoolfotografie maken we superfoto’s van elk kind. Van stoere groepsfoto’s tot mooie portretten.

Van elk kind maken we meerdere schoolfoto’s en zo is er heel veel keuze voor elke ouder. De schoolfoto’s worden in een beveiligde webshop geplaatst dus de school heeft helemaal geen omkijken naar het bestellen en vooral geen gedoe met geld. Schoolfotografie is super om te mogen doen en dus zorgt Uitjedakfotografie voor een leuke dag voor zowel de kinderen als de school als voor onszelf! En dat zie je terug in de foto’s.

UJD_KIDS-2
UJD_SCHOOL-14

Alles is mogelijk. We werken met verschillende achtergronden en zo krijgt elke school unieke schoolfoto’s. Er kunnen maximaal 250 kinderen op 1 dag op de foto, maar uiteraard kunnen we meerdere dagen komen op grotere scholen. Dit is zelfs geen enkel probleem want hoe relaxter de dagen gaan, hoe fijner het voor de kinderen en dus de school is. En uiteraard, hoe beter de foto’s zullen zijn.

Voordeel voor de school? Er wordt direct gecommuniceerd met de fotograaf die ook op school komt fotograferen, dus geen onpersoonlijk kantoor wat er tussenzit. En de aandacht die gegeven kan worden aan een school gaat veel verder dan de schoolfotobedrijven. We doen namelijk maximaal 4 scholen per maand om elke school de beste service en vooral de mooiste foto’s te kunnen geven. Kortom: korte lijnen, heldere communicatie!

Direct boeken