FAMILIE

Familie shoot
Wat is er nou leuker dan met je ouders, broertje, zusje, opa, oma, tante, oom, nichtje, neefje op de foto te gaan bij Uitjedakfotografie? Tijdens een familie shoot van drie kwartier kunnen we helemaal los gaan met allerlei verschillende opstellingen en poses. Komen jullie met meerdere gezinnen dan kunnen die zowel apart als samen op 1 foto.

Er worden heel veel leuke, mooie, grappige foto’s gemaakt tijdens deze shoot met je familie. En uiteraard is alles mogelijk! De foto’s ontvang je digitaal. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om via een beveiligde webshop afdrukken te bestellen. Je betaalt via iDeal en krijgt de foto’s per post binnen enkele dagen thuisgestuurd. Makkelijker kan niet.
De digitale foto’s zijn de week na de familie shoot op afspraak op te halen in onze studio. En je kunt ter plekke al inloggen in onze webshop om de afdrukken gelijk te regelen.

Familieshoot UitjedakFotografie
Familieshoot in de fotostudio van UitjedakFotografie Nieuwegein, Utrecht
Familieshoot UitjedakFotografie Nieuwegein
Familiefoto door UitjedakFotografie Nieuwegein, Utrecht
Tips qua kleding:

  • Laat bijvoorbeeld een kleur bij iedereen terugkomen
  • Trek allemaal een spijkerbroek aan en een wit shirt
  • Allemaal met blote voeten op de foto

Maar uiteraard gaat het om het goeie humeur! En Uitjedakfotografie doet er alles aan om de shoot helemaal ontspannen en vrolijk te laten verlopen voor de perfecte foto’s! Want een vrolijke ontspannen fotograaf betekent vrolijke foto’s!

Direct boeken