BESTELLEN

Bestellen van fotoafdrukken is super makkelijk bij UitjedakFotografie.

Je hebt een inlogkaartje gekregen van ons? Vul hieronder de gegevens in en je kunt alles bestellen wat je maar wilt. Van fotoafdruk tot aluminium, alles is mogelijk. Heb je een vraag? Mail ons en we helpen je graag!

Deze inlogpagina werkt zowel voor schoolfoto’s als voor de andere shoots. En door de wachtwoorden is de privacy gewaarborgd.

Via de inloggegevens kom je in een webshop waarin je allerlei soorten afdrukken kunt bestellen. Bij elk product staat de prijs. We werken hiervoor samen met een professioneel fotovaklab en hierdoor is het bestellen super makkelijk en veilig. De producten zijn afgestemd op onze workflow en hierdoor krijg je de mooiste resultaten.
De kleuren, de verhoudingen… alles is aangepast aan onze manier van fotograferen. Dus bestellen via deze link heeft zeker een voordeel ten opzichte van zelf je foto’s laten afdrukken.

UitjedakFotografie gaat voor kwaliteit en heeft daarom deze goeie samenwerking met het fotovaklab.

Als je gaat bestellen klik je alles aan wat je maar wil en betaal eenvoudig en veilig via iDeal. Na het bestellen worden de afdrukken thuisbezorgd binnen enkele dagen via postnl.

Veel plezier met je bestelling!

Bestel hier uw foto’s