BRUILOFT

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven, zo niet de mooiste! Bij zo’n bijzondere dag horen dan ook bijzondere foto’s. Uitjedakfotografie wil graag voor jullie een mooie, spontane, complete bruidsreportage maken. Ook bij trouwfoto’s geldt: ontspannen en vrolijk, maar altijd professioneel!

Bijna iedere fotograaf claimt origineel en net even anders te zijn, Uitjedakfotografie claimt mooie foto’s te maken! Met natuurlijk alle ruimte voor eigen inbreng en altijd in voor net even iets anders. Maar vergeet natuurlijk niet de “standaardmomenten” zoals bijvoorbeeld het wisselen van de ringen, de familiefoto’s, het aansnijden van de taart etc. Deze foto’s mogen niet ontbreken in jullie bruidsreportage.

Headerschoenen

TR_130928_829

In een kennismakingsgesprek kunnen jullie al jullie wensen laten weten en komen we samen tot goede afspraken om deze bijzondere dag voor altijd vast te leggen zoals jullie dat willen. Het wordt een mooie bruidsreportage die precies de sfeer van jullie mooiste dag weergeeft.

We werken dus ook niet met standaardprijzen, omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Het is al mogelijk om een mooie reportage te krijgen vanaf 500 euro.  Voor elke bruiloft geldt dat jullie alle foto’s die we maken digitaal op hoge resolutie ontvangen.
De bruidsreportage is natuurlijk ook super om af te laten drukken. Niet alleen losse foto’s maar zeker ook een trouwalbum hoort tot de mogelijkheden bij UitjedakFotografie.

BEKIJK VOORBEELDEN