OVER ONS

ALEX_015

Alexandra Bakker

Ooit begonnen met de camera van mijn vader als klein meisje. Dit was een Asahi Pentax en al snel werd ik verliefd op het fotograferen. Het spelen met licht, het vastleggen van mooie plekken of mooie momenten om ze op die manier voor altijd vast te kunnen houden. Uiteindelijk ben ik fulltime schoolfotograaf geworden en daarnaast de vakopleiding gevolgd aan de Fotovakschool in Amsterdam. Schoolfotografie heeft mn hart gestolen, het zoeken naar een mooie natuurlijke lach, het op het gemak stellen van elk kind en dan de mooiste foto’s maken is elke keer weer super om te mogen doen. Omdat ik ook graag mijn eigen ideeën in mijn foto’s wilde verwerken heb ik in 2010 de stap gezet om mijn eigen bedrijf te starten. En nu, 5 jaar later, is dit uitgegroeid tot een mooi bedrijf! Uitjedakfotografie! Voor elke shoot waar u mij enthousiast over maakt!

BEKIJK PORTFOLIO

Tera Bakker

Tera is onze bodypaintartist. Ze is super creatief, ze heeft een enorm talent en ze is echt altijd super enthousiast over elke opdracht die ze mag doen.
Tera kan alles maken, ze is op haar best als ze mee mag denken voor een uniek ontwerp. Haar specialiteit in het painten is het realistisch painten van bijvoorbeeld wilde dieren. Ze heeft oog voor detail en schaduwwerking waardoor elke paint eruit springt. Tera heeft inmiddels met verscheidene bodypaintwedstrijden meegedaan en al vele prijzen gewonnen. Door haar baan als fysiotherapeut weet Tera als geen ander lichaam en kunst samen te voegen tot een waar kunstwerk. En dit uiteraard vastgelegd door Alexandra levert elke keer weer een topwerk op!
TERA ZW
Weblogo
Sinds Maart 2014 heeft Uitjedakfotografie een eigen studio, kantoor en atelier. In de grote, moderne studio beneden worden er elke shoot weer dierbare herinneringen vastgelegd. Er is ruimte voor zo goed als alles wat je maar kan bedenken. Ook is deze ruimte te huur voor collegafotografen. Want wat is er nou leuker dan te delen? Boven is het kantoor waar alle beelden worden omgezet in mooi bewerkte foto’s. En daarnaast is ook het bellypaintatelier van Tera. Een fijne afgeschermde ruimte die goed verwarmd kan worden. En ook een groot Atelier wat gedeeltelijk wordt gehuurd door Sabrina van Droomwolk. Ook deze ruimte is te huur voor workshops. U bent altijd meer dan welkom voor een kopje koffie of thee!
Alexandra fotografeert als vrijwilliger voor Stichting Make a Memory. Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  Omdat dit heel dichtbij de essentie van het leven en emoties komt is dit zwaar, maar enorm waardevol om te kunnen doen voor mensen. Om iets niet commercieels te doen, maar gewoon te fotograferen omdat ik het kan doen voor een ander.

 

DROOMWOLK

Meer dan trots zijn we bij Uitjedakfotografie dat we een ruimte mogen verhuren aan Droomwolk. Droomwolk in je buurt zorgt namelijk altijd voor een feestje! Van 4 tot 94 jaar… Iedereen kan bij Droomwolk terecht voor feestjes, knutselactiviteiten, workshops, themakisten. En zo zijn er elke laatste donderdag van de maand bijvoorbeeld ook droomavonden voor volwassenen. Kom naar het atelier van Droomwolk voor een topfeestje.

BAKE ‘N MAKE

Bake ’n Make is het bedrijf op het gebied van het maken, versieren en decoreren van taarten, cupcakes, cakepops en koekjes. Heb je een leuk idee of wil je iets specifieks op een taart, cupcake, cakepop of koekje hebben, echt alles kan gemaakt worden!  Zelfs ook je bruidstaart kan door Bake ’n Make gemaakt worden. En het is allemaal ongelooflijk lekker en mooi. Alles wordt met de hand en vooral met heel veel liefde gemaakt!

HUWMENU

HuwMenu is de menukaart voor jullie bruiloft. Van ringen tot kaarten tot huwelijksreis tot trouwambtenaar tot fotograaf. Alles kunnen we regelen voor de mooiste dag van jullie leven! Het is een samenwerking tussen Alexandra, haar zus en weddingplanner/trouwambtenaar Margot en grafisch vormgeefster Ellen Middelhuis. Met hun drieën hebben ze een enthousiaste groep ondernemers bij elkaar verzameld om alles tot in de puntjes te kunnen regelen op je bruiloft!