ZAKELIJK

Het is belangrijk om als bedrijf een goeie zakelijke uitstraling te hebben naar buiten toe. Goeie krachtige foto’s zijn hierbij enorm belangrijk. In de wereld van websites en social media zijn foto’s het belangrijkste om deze uitstraling zo snel mogelijk te delen. Alles is mogelijk bij Uitjedakfotografie en vooral in overleg met de klant. We denken graag mee hoe de foto’s het beste tot zijn recht komen op een website of persbericht.
Uitjedakfotografie heeft inmiddels een aardig zakelijk klantenbestand opgebouwd en zeker ook op verschillende vlakken.

UJD_ZAKELIJK-15
UJD_ZAKELIJK-18
Heeft u een perspresentatie, wilt u foto’s van uw kantoor, wilt u het hele personeel op 1 foto? Alles kan! Neem contact op met ons voor een offerte op maat. Zakelijke portretten zijn bijvoorbeeld al mogelijk vanaf 10 euro per persoon. En zowel op hoge resolutie als lage resolutie geleverd. De uitlevering kan al op dezelfde dag om zo snel mogelijk een persbericht de deur uit te kunnen doen.

Direct boeken

Wilt u een originele reclamefoto voor uw bedrijf? Denk dan ook eens aan bodypaint, gemaakt door onze Artist Tera Bakker. Zo kunt u uw bedrijfslogo bijvoorbeeld laten verwerken in een paint. Of juist paints voor in uw kantoor.

NAAR BODYPAINT

UJD_BODY-1