ZWANGERSCHAP

Een zwangerschapsshoot is het mooiste tussen de 32 en 36 weken, dit omdat je buik dan mooi rond is. We doen een shoot van 3 kwartier in de fotostudio in Nieuwegein, Utrecht. Hierin kan zo goed als alles wat je maar wilt. Zo hebben we verschillende achtergronden waar we gebruik van kunnen maken. En uiteraard hebben we leuke props om foto’s te maken. Maar natuurlijk is het nog leuker als je je eigen spulletjes meeneemt die je graag op de foto zou willen. Denk hierbij aan schoentjes, knuffeltjes, doeken, lintjes, bloemen etc.

UJD_Zwanger-15

UJD_Zwanger-19

Natuurlijk mag het hele gezin mee op de foto, dat is wel zo leuk! Je krijgt de foto’s die ik maak digitaal op hoge resolutie. Hiervoor plannen we gelijk na de shoot een afspraak. Dan krijg je ook een beveiligde link om van je foto’s afdrukken te bestellen bij een professioneel fotovaklab. Uiteraard zijn de foto’s ook te gebruiken op het geboortekaartje, hiervoor zal ik zorgen dat je de foto’s snel na de zwangerschapsshoot krijgt.

Direct boeken

Tips om mee te nemen naar onze fotostudio:

  • Een effen shirtje wit en zwart
  • Knuffeltjes en of schoentjes
  • Stoffen en of linten
  • Wijdvallende blouse of vest
  • Mooie lingerie

Een zwangerschapsshoot doe je samen, dus neem vooral inspiratieplaatjes mee als je het leuk vindt om bepaalde beelden sowieso te hebben. We zien jullie graag in onze studio in Nieuwegein.

UJD_Zwanger-34