Bellypaint door Tera Bakker

Bellypaint door Tera Bakker, Nieuwegein

Bellypaint Giraffen familie Tera Bakker

Bellypaint door Tera Bakker… bellypaints die Tera maakt zijn bijzonder! Meer dan bijzonder zelfs.
Wat ongelooflijk mooi is het elke keer weer om een zwangere buik omgetoverd te zien worden tot een waar kunstwerk.

Tera begon meer dan 5 jaar geleden met het schminken van kindergezichtjes… en ineens kwam ze op het idee om eens de zwangere buik van een vriendinnetje te beschilderen met een echo.
Uiteraard had ik als fotograaf er een foto van gemaakt die we op onze website plaatsten. En binnen een paar dagen kwamen er aanvragen voor bellypaints. Bizar hoe snel dat ineens liep allemaal.

Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en is Tera een gevestigde naam in bodypaintland. Over de hele wereld gaan haar ontwerpen van de meest bijzondere bellypaints en eigenlijk kan ik wel stellen dat Tera de bellypaintstijl die er jaren geleden was in het algemeen langzaam heeft veranderd naar bijvoorbeeld het schilderen op de zijkant van de buik.
En in combinatie met de fotografie kunnen we met recht een waar kunstwerk aanbieden. Want bellypaints zijn er uiteraard af als je gaat douchen, maar de foto blijft!

 

En ja, ik ben ongelooflijk trots dat ik met Tera mag samenwerken en elke keer verbaas ik me toch ook weer wat ze weer uit haar vingers krijgt.

Ik word er blij van!

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *