Zwangerschapsshoot

 

 

 

Afgelopen week mocht ik weer een zwangerschapsshoot doen. En wat blijft het toch bijzonder om dit vast te mogen leggen!
Een zwangerschapsshoot is altijd een bijzondere shoot. De aanstaande moeder en vader hebben altijd een speciaal soort uitstraling. Trots, blij en gelukkig.
En uiteraard wat onwennig om zo in het middelpunt te staan.

Maar zodra de eerste flitsen geweest zijn uit de studiolampen wordt het allemaal wat relaxter en kan er gewerkt worden aan super mooie beelden.
Uiteraard is het  mogelijk om mij mn gang te laten gaan. En je te laten verrassen met het eindresultaat. Maar nog leuker is het als de aanstaande vader en moeder (vaak de moeder trouwens) alvast hebben rondgekeken wat ze mooi vinden. Niet om de beelden na te maken, maar om in een zo kort mogelijke tijd elkaar beter te leren kennen. Ik hoor graag wat jullie smaak is, wat je mooi vindt.. maar vooral ook wat je echt niet mooi vindt.

De zwangerschapsshoot duurt namelijk ongeveer 3 kwartier en daarin wil ik graag jullie beter leren kennen om jullie zo mooi mogelijk vast te kunnen leggen. En te zien wanneer een lach oprecht is. Wanneer de emotie er echt is.
Ik maak altijd veel foto’s, altijd. Bij elke shoot die ik doe. Dat is mijn kenmerk denk ik. Niet omdat ik er graag zoveel wil hebben om te verkopen, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat ik iedereen op deze manier het beste op een foto kan vastleggen.
Minutenlang stilstaan en draaien en je lach vasthouden is niet te doen. Of in ieder geval krijg je geen spontane foto. Juist omdat ik er veel maak ontspan je een keer en precies dan krijg je de mooiste foto’s. Precies dan krijg je een oprechte emotie. En dat vind ik het mooiste moment.

Wil je je zwangerschap ook laten vastleggen, dan vind ik het een eer als ik het zou mogen doen!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *